About Me 2017

Soms duurt het even voor je weet waar je hart echt ligt.
En alhoewel ik het vroeger nooit gedacht zou hebben is dat bij fotografie. Als ik mag kiezen bij de fotografie van kinderen, om hun eerlijkheid, ondeugendheid en omdat het uitdagend is zo’n kleine wervelwind voor de lens te krijgen en te houden.

Van huis uit ingenieur verleg ik de werkzaamheden nu naar de fotografie, de ultieme combinatie van creativiteit en techniek. Ik ben deels autodidact, met een basisopleiding aan de fotoacademie en verschillende workshops en mentorschappen bij toonaagevende internationale lifestyle fotografen.

Het liefst werk ik op locatie, zeker als het om kinderen gaat. Zo zijn zij het meest op hun gemak en is de kans op een geslaagde sessie het grootst. Iedereen krijgt zo een op hen toegesneden fotoreportage. Voor mijzelf houdt het het uitdagend, want ik weet nooit wat ik aantref.

Ik gebruik “available light”, zoals engelstalige fotografen het zo mooi uitdrukken, met andere woorden ieder licht dat tot mijn beschikking staat. Zoveel mogelijk natuurlijk licht, maar als ik meen dat het de kwaliteit en de sfeer van de foto ten goede komt zet ik ook flitslicht in.

m o r e   i n f o