Eindelijk… het studio album | lifestyle fotografie Delft

Hoera, daar is het studio-album dan. Het vlaggenschip van de collectie, het E-lay album van Verka, die het distribueren voor het Australische Jorgenson. Het album houdt precies het midden tussen een klassiek en een volledig digitaal album straalt klasse uit. Iedere bladzijde is voorzien van een CAD gesneden passepartout. Het album zelf wordt op bestelling gemaakt in Australie en alles is mogelijk. Het aantal baldzijden is vrij aanpasbaar. De passepartouts zijn in wit en zwart te verkrijgen, maar ook in bijvoorbeeld wit met zwarte kern. De cover kan in verschillende kleuren leer worden uitgevoerd, maar ook ik modern acryl, met en zonder foto. Ik ben blij klanten nu vooraf te kunnen laten zien en voelen waarover ik het heb als ik over dit album praat.

Ik kan er veel woorden aan vuil maken, maar een foto zegt meer dan duizend woorden, niet waar?

Het E-lay album kan gebruikt worden voor alle soorten reportages, zowel voor baby-, kinder- als bruidsfotografie.

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

m o r e   i n f o